Speelse handvatten 10 redenen om het vaker te doen

Posted by admin
Category:

Volgens statistieken ontvangen vrouwen over de hele wereld veel minder orgasmes dan mannen. Het is oneerlijk, dus masturbatie helpt deze kloof te snijden.

2. Omdat het je eigen kamer vereist

Nou, of op zijn minst een persoonlijke ruimte waar je met pensioen kunt gaan en hoe je kunt ontspannen.

3. Het helpt om onafhankelijkheid te voelen

Je kunt tenslotte een orgasme krijgen als je het wilt, en niet wanneer je partner in een geschikte stemming zal zijn, of wijdverspreide sterren. Nu alles letterlijk in jouw handen.

4. Het helpt om de techniek te beheersen

Statistieken zeggen dat duizenden vrouwen op zoek zijn in Google “Hoe te masturberen”. Wat betekent twee dingen: veel vrouwen weten niet hoe ze zichzelf genoegen moeten maken, maar willen leren.

5. Het helpt ons comfortabeler te voelen

De meesten van ons voelen zich niet comfortabel. Masturbatie, integendeel, kunt u profiteren van een geschikt moment en focussen op genieten.

6. Het helpt ervoor te zorgen dat het orgasme mogelijk is zonder penetratie

Natuurlijk kamagra online kun je een dildo gebruiken, maar de meesten van ons zijn genoeg om de clitoris te stimuleren om te klaarkomen. Als je je lichaam kent, zul je je zelfverzekerd in seks voelen, de partner helpen om je plezier te geven.

7. Het zal je helpen zich meer gefocust te voelen

Orgasme zorgt ervoor dat de hersenen dopamine toewijzen, waardoor u meer geïnformeerde oplossingen kunt maken. Hij stimuleert ook creatief potentieel, maakt dat je energieker en geconcentreerd bent.

acht. Omdat mensen het een mannelijke bezetting beschouwen

Masturbatie wordt van oudsher beschouwd als een mannelijke bezetting, die ze graag genieten van elke gelegenheid.

9. Dit is een integraal onderdeel van bezorgdheid over jezelf

Masturbatie Voordelen de Grote Set: het versterkt het immuunsysteem, helpt om de baarmoederhalskanker en de urineweginfectie te voorkomen, stress en depressie , tonen de bekkenspieren, faciliteert spasmen en rugpijn, dient u misschien wel minder gevoelig voor hartziekten en diabetes type 2.

10. Het helpt om de kracht van het vrouwelijke lichaam te voelen

In tegenstelling tot mannen, kunnen vrouwen orgasme meerdere ontvangen, maar weinig mensen gebruiken dit bovennatuurlijke vermogen. Als je seks hebt met een man, kun je een of twee keer klaarkomen https://blog.akusyumi.org/2021/09/11512/, maar wanneer je masturbeert, is er geen limiet aan je vaardigheden.

Bijvoorbeeld, de winnaar van de “orgasme-marathon” van 2009, die in Denemarken werd gehouden, erin geslaagd werd om 226 orgasmen met masturbatie per dag te bereiken. De winnaar van de man toonde tegelijkertijd slechts 8 orgasmes. Dus waarom niet gebruiken dit voordeel?

Leave a Reply