5 Secrets Weekend met echtgenoot zonder ruzie en conflicten

Posted by admin
Category:

Weekends voor velen zijn 24 uur in een familiekring, vooral in quarantaine. En hoewel vorig jaar, hebben velen al de ervaring van het lange gezamenlijke tijdverdrijf ontvangen, gesprongen scheidingsstatistieken zegt dat niet alles zo eenvoudig is.

Zoals in een grap: “Als we zweren in het registerkantoor om samen en in verdriet te zijn, en in vreugde, waarschuwde niemand dat ik een maand een maand op zelfisolatie zou moeten zitten.”.

In perioden van vakantie, vakanties en feestdagen komen vaak stille problemen uit. We zijn niet gewend om conflicten op tijd op te lossen, praten over gevoelens, dus alle spanningskennisgeving onder het tapijt in de hoop dat het zeer. Maar dit is geen uitweg.

Hier zijn 5 geheimen, hoe de wereld in het gezin te houden:

Hoe wordt je een rustige en uitgebalanceerde persoon

Niet stil, leer hoe je meteen al je gevoelens en emoties kunt stemmen

Praat met een koud hoofd, niet op emoties. Als de situatie is grommed – dispers in verschillende kamers. Een persoon heeft 10 minuten nodig om te kalmeren en naar Zichzelf te komen, indien niet gloed en de situatie niet windt.

Bij het opstellen van plannen, houd rekening met de verlangens van elk

Iemand wil schaatsen, en iemand – ga liggen. Relaties – dit vermogen om te onderhandelen zonder manipulaties en ultimatums.

En niet alleen intonatie is belangrijk, maar ook de algemene belofte. viagra genérica We lezen elkaar op het onbewuste niveau en het verborgen verwijt zal ook duidelijk zijn.

Vergeet niet dat ieder van jullie een aparte persoonlijkheid is

Wrok als gevolg van ongerechtvaardigde verwachtingen ontstaan ​​wanneer we in een fusie zijn met een partner. Een man zou niet alleen moeten doen wat we willen. Laat altijd toe dat een persoon het recht heeft om te weigeren.

Hoe te stoppen met nerveus op kleinigheden: effectieve tips

Controleer hoe realistisch uw plannen zijn

En dus als je ze wilt implementeren? Het is mogelijk dat het ritme van het leven “ras” gewoon een gewoonte is. En voor de psyche https://www.press.ideel.ch/pressschreiner/index.php/home-page/ is er soms belangrijke “afdichtingen” van rust – wanneer ze geen haast hebben, laad jezelf niet met informatie. We liegen, we lezen lichtboeken, we zien er onvoorbereide films uit, lopen langzaam.

Zeer vermoeide man kan 21 dagen herstellen. Denk aan de sanatoriumvakantie in de USSR – 3 weken rustig?

En het belangrijkste is dat de echtgenoot het dichtst in de buurt is

In tegenstelling tot kinderen en ouders, kies je mijn man zelf. Dus laat de relatie in de vakantie warmer en dichterbij worden.

Leer over de eerste

Abonneer en erken over vers nieuws van Kazachstan, foto’s, video’s en andere uitsluitingen.

Leave a Reply